Restorani mihajlović

kafana i

avlija na brdu

Uz Kafanu na Brdu našim dragim gostima od sada je na usluzi i Na Brdu Avlija, odmah preko puta Kafane.

Karađorđevo brdo postaje sve privlačnije za Paraćince, ali i brojne putnike namernike: njegova posebna mikroklima, položaj (pored samog auto puta E75) i, pre svega, nezaboravan pogled koji se odatle pruža na moravsku dolinu, deo su i naše ugostiteljske ponude.
Karađorđevo brdo je najviši topografski lokalitet u Paraćinu. Ovo brdo je kroz istoriju bilo poznato kao Vezirovo brdo, a izvori ukazuju da je pre nekoliko vekova nosilo i naziv Tursko brdo. Brdo ima nekoliko zanimljivih toponima poput Ćuprijske šume, jezera, vinograda i atraktivnog vidikovca sa kojeg se pruža pogled na celi grad i deo moravske doline.

Ambijent
u etno stilu

Našu Kafanu gosti posebno vole zbog prepoznatljivog ambijenta u etno stilu: od posuđa, stolnjaka, stolica, preko dekorativnih zastirki i ukrasa do baštenskog mobilijara, sve je u funkciji vedre i opuštene atmosfere.
Posebna priča su naša velika terasa i letnja bašta: deca će naći svoje mesto i mogućnosti za zabavu, a vi ćete bez bojazni za njihovu bezbednost moći da se opustite na svežem vazduhu, u prijatnom zelenilu i hladovini.

Uživanje za sva čula

Ovde možete uživati u hrani, piću i pogledu, dišući punim plućima i uživajući u prirodi!

Specijalitet kuće

Jagnjetina ispod sača

Naš kuvar Saša priprema jedan od najtraženijih specijaliteta u Restoranu Mihajlović.

690,00 RSD

^

Porcija

Izdvajamo iz ponude

Paraćinski ćevap

550,00 RSD

Rolovano prase

1.500,00 RSD